Hvidbjerg Bank (DK) (HVID) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Hvidbjerg Bank (DK) (HVID)

Hvidbjerg Bank (DK) aktie

Hvidbjerg Bank bedriver bankverksamhet. Banken är en lokal dansk bank med affärsverksamhet som återfinns inom mellersta - och västra Jylland. Banken erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster både till privat- och företagskunder, inkluderat traditionella tjänster som berör kapitalförvaltning, försäkring, pension och lånefinansiering. Banken grundades 1912 och har sitt huvudkontor i Thyholm.

Hvidbjerg Bank (DK) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Hvidbjerg Bank (DK). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Hvidbjerg Bank (DK), som verkar inom finans & fastighetsektorn och finns på small cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Hvidbjerg Bank (DK)

Hvidbjerg Bank (DK)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerHVID
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde143 MDKK
Omsättning84 MDKK
Vinst16 MDKK
P/E8.7
P/S1.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hvidbjerg Bank (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hvidbjerg Bank (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter