Hvidbjerg Bank (DK) (HVID) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Hvidbjerg Bank (DK) aktie

HVID  

Hvidbjerg Bank bedriver bankverksamhet. Banken är en lokal dansk bank med affärsverksamhet som återfinns inom mellersta - och västra Jylland. Banken erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster både till privat- och företagskunder, inkluderat traditionella tjänster som berör kapitalförvaltning, försäkring, pension och lånefinansiering. Banken grundades 1912 och har sitt huvudkontor i Thyholm.

Hvidbjerg Bank (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 183 MDKK, en omsättning på 84 MDKK och med ett resultat på 16 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Hvidbjerg Bank (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Hvidbjerg Bank (DK) (HVID) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Hvidbjerg Bank (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern HVID. Aktien har ett P/E-tal på 11.5 och P/S-tal på 2.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Hvidbjerg Bank (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Hvidbjerg Bank (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Hvidbjerg Bank (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Hvidbjerg Bank (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Hvidbjerg Bank (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Hvidbjerg Bank (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Hvidbjerg Bank (DK)

Hvidbjerg Bank (DK)

TickerHVID
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde183 MDKK
Omsättning84 MDKK
Vinst16 MDKK
P/E11.5
P/S2.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hvidbjerg Bank (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hvidbjerg Bank (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter