Image Systems (IS) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Image Systems (IS)

Image Systems aktie

Image Systems är ett IT-bolag. Bolagets verksamhet är uppdelad i ett flertal affärsområden med fokus på bildbehandling, skanning av film och video för medieindustrin, samt automation och produktivitetsoptimering för tillverkningsindustrin. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden, med kunder inom varierande sektorer. Huvudkontoret ligger i Linköping.

Image Systems Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Image Systems. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Image Systems, som verkar inom informationstekniksektorn och finns på small cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Redeye

Image Systems: Time for a Turn-around

Redeye retains a reasonably optimistic stance on Image Systems although leaving estimates and valuation broadly unchanged following full-yea...

Image Systems
21 Feb 2020 08:34

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Image Systems

Image Systems

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerIS
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde110 MSEK
Omsättning212 MSEK
Vinst-18 MSEK
P/E-6
P/S0.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Image Systems

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Image Systems? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter