Image Systems (IS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Image Systems aktie

IS  

Image Systems är ett IT-bolag. Bolagets verksamhet är uppdelad i ett flertal affärsområden med fokus på bildbehandling, skanning av film och video för medieindustrin, samt automation och produktivitetsoptimering för tillverkningsindustrin. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden, med kunder inom varierande sektorer. Huvudkontoret ligger i Linköping.

Image Systems tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 140 MSEK, en omsättning på 212 MSEK och med ett resultat på -19 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Image Systems

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Image Systems (IS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Image Systems aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern IS. Aktien har ett P/E-tal på -7.2 och P/S-tal på 0.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Image Systems utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Image Systems Avanza – se aktiekurs idag

Se Image Systems senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Image Systems – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Image Systems.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Image Systems.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Image Systems

Image Systems

TickerIS
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde140 MSEK
Omsättning212 MSEK
Vinst-19 MSEK
P/E-7.2
P/S0.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Image Systems

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Image Systems? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter