Inhalation Sciences (ISAB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Inhalation Sciences aktie

ISAB  

Inhalation Sciences Sweden, ISAB, är ett forskningsbolag. Idag innehas störst fokus mot framställning och utvecklande av laboratorieinstrument. Instrumenten används för att mäta partiklar i inandningsluften och hur luftens sammansättning påverkar lungorna. Bolaget säljer produkter under varierade varumärken, främst på den europeiska marknaden. Inhalation Sciences Sweden grundades under 2004 och har sitt huvudkontor i Huddinge.

Inhalation Sciences tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 80 MSEK, en omsättning på 14 MSEK och med ett resultat på 10 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Inhalation Sciences

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Inhalation Sciences (ISAB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Inhalation Sciences aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern ISAB. Aktien har ett P/E-tal på 8.1 och P/S-tal på 7.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Inhalation Sciences utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Inhalation Sciences Avanza – se aktiekurs idag

Se Inhalation Sciences senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Inhalation Sciences – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Inhalation Sciences.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Inhalation Sciences.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Inhalation Sciences

Inhalation Sciences

TickerISAB
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde80 MSEK
Omsättning14 MSEK
Vinst10 MSEK
P/E8.1
P/S7.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Inhalation Sciences

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Inhalation Sciences? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter