Investors House (FI) (INVEST) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Investors House (FI) aktie

INVEST  

Investors House är ett fastighetsbolag. Investeringarna återfinns huvudsakligen inom större kommersiella fastigheter runtom den finska marknaden, med fokus på universitetsstäder. Förutom direkt ägande och förvaltande leasas även fastigheterna ut till olika hyresgäster. Verksamhet innehas huvudsakligen runtom den nordiska marknaden och Baltikum. Huvudkontoret ligger i Helsingfors.

Investors House (FI) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 37 MEUR, en omsättning på 11 MEUR och med ett resultat på -2 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Investors House (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Investors House (FI) (INVEST) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Investors House (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern INVEST. Aktien har ett P/E-tal på -19.5 och P/S-tal på 3.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Investors House (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Investors House (FI) senaste utdelning är 0.3 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Investors House (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Investors House (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Investors House (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Investors House (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Investors House (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Investors House (FI)

Investors House (FI)

TickerINVEST
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde37 MEUR
Omsättning11 MEUR
Vinst-2 MEUR
P/E-19.5
P/S3.9
Utdelning0.3 EUR
Direktavkastning4.2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Investors House (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Investors House (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter