Lillestrom Sparebank (NO) (LSTSB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Lillestrom Sparebank (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

LSTSB  

Lillestrøm Sparebank erbjuder ett utbud av finansiella tjänster och försäkringslösningar. Exempel inkluderar försäkringar för bil, barn, hus och resor, samt traditionell kapitalförvaltning inkluderat aktie- och fondsparande samt pensionssparande. En stor del av tjänsterna nås via mobilbanken. Bankens kunder återfinns både bland privatpersoner och bolag. Lillestrøm Sparebank grundades ursprungligen 1887 och har sitt huvudkontor i Lillestrøm.

Lillestrom Sparebank (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 161 MNOK, en omsättning på 191 MNOK och med ett resultat på 90 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Lillestrom Sparebank (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Lillestrom Sparebank (NO) (LSTSB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Lillestrom Sparebank (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern LSTSB. Aktien har ett P/E-tal på 1.8 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Lillestrom Sparebank (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Lillestrom Sparebank (NO) senaste utdelning är 7.4 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Lillestrom Sparebank (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Lillestrom Sparebank (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Lillestrom Sparebank (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Lillestrom Sparebank (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Lillestrom Sparebank (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Lillestrom Sparebank (NO)

Lillestrom Sparebank (NO)

TickerLSTSB
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde161 MNOK
Omsättning191 MNOK
Vinst90 MNOK
P/E1.8
P/S0.7
Utdelning7.4 NOK
Direktavkastning4.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Lillestrom Sparebank (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Lillestrom Sparebank (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter