Medistim (NO) (MEDI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Medistim (NO) aktie

MEDI  

Medistim utvecklar medicintekniska instrument för sjukhus och forskningsinstitut. Bolagets produkter består av hjälpmedel som används vid hjärtkirurgi. Utöver används produkterna inom neuro- samt plastikkirurgi. Produktportföljen består av kirurgiska instrument som mäter blodflöde och visualiserar ateroskleros, produkter som behandlar ärr, samt av mikroskop och ögonbottenkameror. Bolagets produkter säljs via återförsäljare på global nivå. Bolaget grundades 1984 och har huvudkontor i Oslo.

Medistim (NO) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 5 054 MNOK, en omsättning på 378 MNOK och med ett resultat på 70 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Medistim (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Medistim (NO) (MEDI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Medistim (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern MEDI. Aktien har ett P/E-tal på 72.1 och P/S-tal på 13.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Medistim (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Medistim (NO) senaste utdelning är 3 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Medistim (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Medistim (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Medistim (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Medistim (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Medistim (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Medistim (NO)

Medistim (NO)

TickerMEDI
ListaOB Match
LandNorge
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde5 054 MNOK
Omsättning378 MNOK
Vinst70 MNOK
P/E72.1
P/S13.9
Utdelning3 NOK
Direktavkastning1.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Medistim (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Medistim (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter