Medivir (MVIR B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Medivir aktie

MVIR B  

Medivir är ett läkemedelsbolag. Bolaget utvecklar läkemedel med fokus på cancersjukdomar med stort medicinskt behov. Bolaget satsar på indikationsområden där tillgängliga behandlingsmetoder är begränsade eller där de saknas. Samarbeten och partnerskap är en viktig del av Medivirs affärsmodell och läkemedelsutvecklingen såväl som kommersialiseringen bedrivs antingen i egen regi eller i partnerskap med övriga aktörer på marknaden.

Medivir tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 438 MSEK, en omsättning på 12 MSEK och med ett resultat på -27 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Medivir

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Medivir (MVIR B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Medivir aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern MVIR B. Aktien har ett P/E-tal på -16 och P/S-tal på 8.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Medivir utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Medivir Avanza – se aktiekurs idag

Se Medivir senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Medivir – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Medivir.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Medivir.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Medivir

Medivir

TickerMVIR B
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde438 MSEK
Omsättning12 MSEK
Vinst-27 MSEK
P/E-16
P/S8.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Medivir

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Medivir? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter