Nemetschek aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Nemetschek aktie

 

Nemetschek är ett mjukvarubolag. Bolaget erbjuder mjukvara och mervärdestjänster primärt till arkitekter för design och konstruktion av byggnader. Produktportföljen delas in i fyra segment: Design, Build, Manage, och Media & Entertainment. Nemetschek kunder finns över hela världen. Bolaget grundades 1963 och har sitt huvudkontor i Tyskland.

Mer om aktien Nemetschek

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nemetschek aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nemetschek utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nemetschek Avanza – se aktiekurs idag

Se Nemetschek senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nemetschek – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nemetschek.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nemetschek.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nemetschek

Nemetschek

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nemetschek

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nemetschek? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter