NP3 (NP3) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

NP3 aktie

NP3  

NP3 är ett fastighetsbolag. Investeringarna återfinns främst inom kommersiella fastigheter samt inom kategorierna handel, industri, logistik och kontor. Övriga fastighetsobjekt innefattar restauranger, förråd och motionscenter. Fastigheterna är belägna på ett flertal större orter runtom norra Sverige, vilket även är bolagets största marknad. NP3 Fastigheter etablerades 2010 och har idag sitt huvudkontor i Sundsvall.

NP3 tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 8 488 MSEK, en omsättning på 1 026 MSEK och med ett resultat på 944 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NP3

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NP3 (NP3) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NP3 aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern NP3. Aktien har ett P/E-tal på 9 och P/S-tal på 7.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NP3 utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NP3 senaste utdelning är 3.6 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

NP3 Avanza – se aktiekurs idag

Se NP3 senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NP3 – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NP3.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i NP3.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om NP3

NP3

TickerNP3
ListaMid Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde8 488 MSEK
Omsättning1 026 MSEK
Vinst944 MSEK
P/E9
P/S7.6
Utdelning3.6 SEK
Direktavkastning2.3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NP3

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NP3? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter