ObsteCare (OBST) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

ObsteCare aktie

OBST  

Obstecare är verksamma inom Life-Science och utvecklar lösningar för förlossningsvården. Lösningarna innefattar metoder för övervakning av förlossningar, mät- och analysutrustning, samt diverse tillhörande utbildningspaket. Analys sker av mjölksyrehalten vilket används för att mäta värksvagheten hos patienten, där mätningen möjliggör individualiserad anpassning av läkemedel vid förlossning.

ObsteCare tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 34 MSEK, en omsättning på 6 MSEK och med ett resultat på -8 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien ObsteCare

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper ObsteCare (OBST) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

ObsteCare aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern OBST. Aktien har ett P/E-tal på -4.3 och P/S-tal på 3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

ObsteCare utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

ObsteCare Avanza – se aktiekurs idag

Se ObsteCare senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter ObsteCare – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien ObsteCare.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i ObsteCare.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om ObsteCare

ObsteCare

TickerOBST
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde34 MSEK
Omsättning6 MSEK
Vinst-8 MSEK
P/E-4.3
P/S3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien ObsteCare

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om ObsteCare? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter