Oma Säästöpankki (FI) (OMASP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Oma Säästöpankki (FI) aktie

OMASP  

Oma Säästöpankki bedriver bankverksamhet. Banken erbjuder finansiella tjänster inriktade mot försäkring, lån, sparande och pension. Olika tjänster inkluderar barn, hus- och intäktsförsäkring, bil- och bostadslån, samt traditionell kapitalförvaltning för mot aktie- och fondsparande. Verksamhet återfinns huvudsakligen inom Finland, med störst inriktning mot privatrådgivning.

Oma Säästöpankki (FI) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 360 MEUR, en omsättning på 95 MEUR och med ett resultat på 34 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Oma Säästöpankki (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Oma Säästöpankki (FI) (OMASP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Oma Säästöpankki (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern OMASP. Aktien har ett P/E-tal på 10.5 och P/S-tal på 3.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Oma Säästöpankki (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Oma Säästöpankki (FI) senaste utdelning är 0.4 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Oma Säästöpankki (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Oma Säästöpankki (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Oma Säästöpankki (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Oma Säästöpankki (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Oma Säästöpankki (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Oma Säästöpankki (FI)

Oma Säästöpankki (FI)

TickerOMASP
ListaMid Cap
LandFinland
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde360 MEUR
Omsättning95 MEUR
Vinst34 MEUR
P/E10.5
P/S3.3
Utdelning0.4 EUR
Direktavkastning3.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Oma Säästöpankki (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Oma Säästöpankki (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter