Pharmacolog (PHLOG B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Pharmacolog aktie

🔔 Skapa bevakning

PHLOG B  

Pharmacolog i Uppsala erbjuder kvalitetssäkringslösningar inom sjukvård. Stor vikt ligger i att säkerställa administration av intravenös medicin och förhindra vanliga administrationsfel, vilket är av betydelse vid behandling av cancer och övriga allvarliga sjukdomar. Viktiga faktorer som beaktas vid behandlingen inkluderar sterilitet, koncentration och rekommendationer. Bolaget etablerades 2007 och har sitt huvudkontor i Uppsala.

Pharmacolog tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 118 MSEK, en omsättning på 2 MSEK och med ett resultat på -17 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Pharmacolog

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Pharmacolog (PHLOG B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Pharmacolog aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern PHLOG B. Aktien har ett P/E-tal på -6.8 och P/S-tal på 26.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Pharmacolog utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Pharmacolog Avanza – se aktiekurs idag

Se Pharmacolog senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Pharmacolog – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Pharmacolog.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Pharmacolog.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Pharmacolog

Pharmacolog

TickerPHLOG B
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde118 MSEK
Omsättning2 MSEK
Vinst-17 MSEK
P/E-6.8
P/S26.6

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Pharmacolog

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Pharmacolog? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter