Redsense Medical (REDS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Redsense Medical aktie

REDS  

Redsense Medical är specialiserade inom utvecklingen av blodläckagealarm. Bolagets produkt fungerar som en sensor baserad på fiberteknik som snabbare skall upptäcka blodförlust, samt larma och rapportera till olika larmenheter. Utöver huvudverksamheten erbjuds träning och utbildning inom affärsområdet. Bolaget etablerades under 2006 och har sitt huvudkontor i Halmstad.

Redsense Medical tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 334 MSEK, en omsättning på 14 MSEK och med ett resultat på -9 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Redsense Medical

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Redsense Medical (REDS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Redsense Medical aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern REDS. Aktien har ett P/E-tal på -35.6 och P/S-tal på 18 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Redsense Medical utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Redsense Medical Avanza – se aktiekurs idag

Se Redsense Medical senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Redsense Medical – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Redsense Medical.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Redsense Medical.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Redsense Medical

Redsense Medical

TickerREDS
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde334 MSEK
Omsättning14 MSEK
Vinst-9 MSEK
P/E-35.6
P/S18

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Redsense Medical

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Redsense Medical? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter