Ringkjobing Landbobank (DK) (RILBA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Ringkjobing Landbobank (DK) aktie

RILBA  

Ringkjøbing Landbobank bedriver bankverksamhet. Idag erbjuder bolaget ett flertal finansiella tjänster inkluderat bo- och billån, kapitalförvaltning, finansiering och pensionsförsäkring. Banken vänder sig till både privat- och företagskunder, där den största verksamheten återfinns inom tjänster relaterade till kredit- och kostnadskontroll. Banken grundades ursprungligen 1886 och har sitt huvudkontor i Ringkøbing.

Ringkjobing Landbobank (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 18 428 MDKK, en omsättning på 2 051 MDKK och med ett resultat på 1 045 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Ringkjobing Landbobank (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Ringkjobing Landbobank (DK) (RILBA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Ringkjobing Landbobank (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern RILBA. Aktien har ett P/E-tal på 17.6 och P/S-tal på 9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Ringkjobing Landbobank (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Ringkjobing Landbobank (DK) senaste utdelning är 7 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Ringkjobing Landbobank (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Ringkjobing Landbobank (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Ringkjobing Landbobank (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Ringkjobing Landbobank (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Ringkjobing Landbobank (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Ringkjobing Landbobank (DK)

Ringkjobing Landbobank (DK)

TickerRILBA
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde18 428 MDKK
Omsättning2 051 MDKK
Vinst1 045 MDKK
P/E17.6
P/S9
Utdelning7 DKK
Direktavkastning1.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ringkjobing Landbobank (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ringkjobing Landbobank (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter