S2Medical (S2M) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

S2Medical (S2M)

S2Medical aktie

S2Medical är verksamma inom medicinteknik. Bolaget är inriktade mot forskning och utveckling av diverse sårläkningsprodukter. Olika produkter som erbjuds inkluderar cellulosabaserat material och förband för läkning av brännskador, samt kroniska sår. Produkterna säljs under olika varumärken, främst på europeisk nivå. S2Medical grundades under 2013 och har sitt huvudkontor i Linköping.

S2Medical Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som S2Medical. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. S2Medical, som verkar inom hälsovårdsektorn och finns på first north-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om S2Medical

S2Medical

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerS2M
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde94 MSEK
Omsättning6 MSEK
Vinst-15 MSEK
P/E-6.3
P/S3.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien S2Medical

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om S2Medical? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter