S2Medical (S2M) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

S2Medical aktie

🔔 Skapa bevakning

S2M  

S2Medical är verksamma inom medicinteknik. Bolaget är inriktade mot forskning och utveckling av diverse sårläkningsprodukter. Olika produkter som erbjuds inkluderar cellulosabaserat material och förband för läkning av brännskador, samt kroniska sår. Produkterna säljs under olika varumärken, främst på europeisk nivå. S2Medical grundades under 2013 och har sitt huvudkontor i Linköping.

S2Medical tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 97 MSEK, en omsättning på 6 MSEK och med ett resultat på -19 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien S2Medical

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper S2Medical (S2M) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

S2Medical aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern S2M. Aktien har ett P/E-tal på -5.1 och P/S-tal på 6.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

S2Medical utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

S2Medical Avanza – se aktiekurs idag

Se S2Medical senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter S2Medical – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien S2Medical.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i S2Medical.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om S2Medical

S2Medical

TickerS2M
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde97 MSEK
Omsättning6 MSEK
Vinst-19 MSEK
P/E-5.1
P/S6.4

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien S2Medical

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om S2Medical? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter