ScandiDos (SDOS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

ScandiDos aktie

🔔 Skapa bevakning

SDOS  

ScandiDos är verksamma inom medicinteknik. Bolaget erbjuder produkter och system för kvalitetssäkring av avancerad strålterapi mot cancer. Systemen uppmäter med hög noggrannhet och analyserar stråldosen inför och under pågående strålbehandling. Bolaget grundades 2002 och den första produkten lanserades 2006. Sedan starten har Scandidos levererat till strålterapikliniker på global nivå. Huvudkontoret ligger i Uppsala.

ScandiDos tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 150 MSEK, en omsättning på 63 MSEK och med ett resultat på -1 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien ScandiDos

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper ScandiDos (SDOS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

ScandiDos aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SDOS. Aktien har ett P/E-tal på -107.7 och P/S-tal på 2.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

ScandiDos utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

ScandiDos Avanza – se aktiekurs idag

Se ScandiDos senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter ScandiDos – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien ScandiDos.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i ScandiDos.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om ScandiDos

ScandiDos

TickerSDOS
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde150 MSEK
Omsättning63 MSEK
Vinst-1 MSEK
P/E-107.7
P/S2.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien ScandiDos

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om ScandiDos? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter