SensoDetect (SDET) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

SensoDetect aktie

🔔 Skapa bevakning

SDET  

SensoDetect är specialiserade inom utvecklingen av utrustning som används för att analysera hur en patients hjärna reagerar på ljudstimulans. Tekniken används huvudsakligen inom psykiatrin vid behandling av patienter för att urskilja potentiella psykiska sjukdomar. Produkten består av elektroder som fästs på patientens huvud som sedan analyserar hjärnaktiviteten. Resultaten jämförs sedan mot en databas för vidare analys. SensoDetect grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Lund.

SensoDetect tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 50 MSEK, en omsättning på 3 MSEK och med ett resultat på -8 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SensoDetect

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SensoDetect (SDET) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SensoDetect aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern SDET. Aktien har ett P/E-tal på -6.7 och P/S-tal på 27.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SensoDetect utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SensoDetect Avanza – se aktiekurs idag

Se SensoDetect senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SensoDetect – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SensoDetect.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i SensoDetect.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SensoDetect

SensoDetect

TickerSDET
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde50 MSEK
Omsättning3 MSEK
Vinst-8 MSEK
P/E-6.7
P/S27.4

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SensoDetect

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SensoDetect? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter