SentinelOne (S) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

SentinelOne aktie

🔔 Skapa bevakning

S  

SentinelOne är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av cybersäkerhet. Programvaran är egenutvecklad och används huvudsakligen för att skydda och säkra data och de system som lagrar, bearbetar och delar information med hjälp av AI. Kunderna består av företagskunder verksamma i ett flertal olika sektorer. Utöver huvudverksamheten erbjuds även diverse mervärdestjänster. Störst verksamhet återfinns inom Nordamerika.

Mer om aktien SentinelOne

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SentinelOne (S) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SentinelOne utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

SentinelOne Avanza – se aktiekurs idag

Se SentinelOne senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SentinelOne – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SentinelOne.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i SentinelOne.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om SentinelOne

S aktiekurs från TradingView

SentinelOne

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SentinelOne

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SentinelOne? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter