SenzaGen (SENZA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

SenzaGen aktie

SENZA  

Senzagen utvecklar och genomför så kallade genomiska in vitro-tester, vilket innebär att olika kemikaliers toxikologiska förmåga inte testas på djur utan istället i provrör. Bolaget har utvecklat en teknologisk plattform som kan användas för att studera olika substansers påverkan producerat av aktörer inom läkemedel, kosmetika- och kemikalieindustrin. Forskning och utveckling sker från huvudkontoret i Lund.

SenzaGen tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 309 MSEK, en omsättning på 9 MSEK och med ett resultat på -27 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SenzaGen

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SenzaGen (SENZA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SenzaGen aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SENZA. Aktien har ett P/E-tal på -11.4 och P/S-tal på 38.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SenzaGen utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SenzaGen Avanza – se aktiekurs idag

Se SenzaGen senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SenzaGen – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SenzaGen.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i SenzaGen.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SenzaGen

SenzaGen

TickerSENZA
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde309 MSEK
Omsättning9 MSEK
Vinst-27 MSEK
P/E-11.4
P/S38.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SenzaGen

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SenzaGen? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter