Skjern Bank (DK) (SKJE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Skjern Bank (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

SKJE  

Skjern Bank bedriver bankverksamhet. Banken erbjuder idag ett brett utbud av finansiella tjänster både till privat- och företagskunder. Tjänsterna innefattar huvudsakligen bostads- och billån, pensionssparande och kapitalförvaltning. Utöver erbjuds diverse rådgivningstjänster. Störst verksamhet återfinns inom den danska marknaden, med huvudkontor i Skjern.

Skjern Bank (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 908 MDKK, en omsättning på 344 MDKK och med ett resultat på 155 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Skjern Bank (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Skjern Bank (DK) (SKJE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Skjern Bank (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern SKJE. Aktien har ett P/E-tal på 5.8 och P/S-tal på 2.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Skjern Bank (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Skjern Bank (DK) senaste utdelning är 2 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Skjern Bank (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Skjern Bank (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Skjern Bank (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Skjern Bank (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Skjern Bank (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Skjern Bank (DK)

Skjern Bank (DK)

TickerSKJE
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde908 MDKK
Omsättning344 MDKK
Vinst155 MDKK
P/E5.8
P/S2.5
Utdelning2 DKK
Direktavkastning2.1%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Skjern Bank (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Skjern Bank (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter