Snowflake (SNOW) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Snowflake aktie

SNOW  

och tillhörande digitala plattformer är egenutvecklade och används huvudsakligen för dataanalys, utveckling av appar, samt för verksamhetsuppföljning. Kunderna består av medelstora- och större företagskunder verksamma inom ett flertal sektorer. Utöver huvudverksamheten erbjuds diverse mervärdestjänster och rådgivning inom arbetsområdet. Störst verksamhet återfinns inom den nordamerikanska marknaden.

Mer om aktien Snowflake

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Snowflake (SNOW) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Snowflake utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Snowflake Avanza – se aktiekurs idag

Se Snowflake senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Snowflake – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Snowflake.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Snowflake.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Snowflake

Snowflake

TickerSNOW
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Snowflake

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Snowflake? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter