Sparekassen Sjaelland-Fyn (DK) (SPKSJF) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Sparekassen Sjaelland-Fyn (DK) aktie

SPKSJF  

Sparekassen Sjælland-Fyn bedriver bankverksamhet inom regionerna Själland och Fyn. Idag erbjuder banken ett brett utbud av finansiella tjänster som huvudsakligen innefattar bostads- och billån, pension och kapitalförvaltning. Kunderna återfinns både bland privatpersoner och bolag. Banken grundades ursprungligen 1825 och har sitt huvudkontor i Holbæk.

Sparekassen Sjaelland-Fyn (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 2 259 MDKK, en omsättning på 1 083 MDKK och med ett resultat på 225 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Sparekassen Sjaelland-Fyn (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Sparekassen Sjaelland-Fyn (DK) (SPKSJF) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Sparekassen Sjaelland-Fyn (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern SPKSJF. Aktien har ett P/E-tal på 10 och P/S-tal på 2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Sparekassen Sjaelland-Fyn (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Sparekassen Sjaelland-Fyn (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Sparekassen Sjaelland-Fyn (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Sparekassen Sjaelland-Fyn (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Sparekassen Sjaelland-Fyn (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Sparekassen Sjaelland-Fyn (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Sparekassen Sjaelland-Fyn (DK)

Sparekassen Sjaelland-Fyn (DK)

TickerSPKSJF
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde2 259 MDKK
Omsättning1 083 MDKK
Vinst225 MDKK
P/E10
P/S2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Sparekassen Sjaelland-Fyn (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Sparekassen Sjaelland-Fyn (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter