Trianon (TRIAN B) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Trianon (TRIAN B)

Trianon aktie

Trianon är ett svenskt bolag verksamma inom fastighetsutveckling. Visionen är att vara en aktör som äger, förvaltar och utvecklar både bostädshus och kommersiella fastigheter. Utveckling sker av både äldre och moderna fastigheter. Bolaget kom till under 2016 och störst utveckling sker idag inom Malmöområdet, där även bolagets huvudkontor är beläget.

Trianon Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Trianon går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Trianon är just nu 1.8 SEK per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning1.4%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Trianon Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Trianon. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Trianon, som verkar inom finans & fastighetsektorn och finns på mid cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | IPO.se

Trianon offentliggör prospekt och ansöker om notering av ytterligare hållbara hybridobligationer på Sustainable Bond List vid Nasdaq Stockholm

Fastighets AB Trianon (publ) (OMX:TRIAN) (”Trianon” eller ”Bolaget”) offentliggör prospekt och ansöker om notering av ytterligare hållbara h...

Trianon
30 Sep 2020 12:30

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Trianon

Trianon

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerTRIAN B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde4 711 MSEK
Omsättning480 MSEK
Vinst520 MSEK
P/E9.1
P/S8.5
Utdelning1.8 SEK
Direktavkastning1.4%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Trianon

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Trianon? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter