Vibrosense Dynamics (VSD B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Vibrosense Dynamics aktie

VSD B  

Vibrosense Dynamics är verksamma inom medicinteknik. Bolaget utvecklar produkter och tjänster för diagnostikstöd vid nervskador i händer och fötter. Produkterna mäter och kvantifierar förmågan att känna vibrationer i huden, och används av vårdgivare för att kunna anpassa behandlingen eller sätta in förebyggande åtgärder vid potentiella nervskador. Bolagets kunder är diabetesmottagningar, sjukhus, vårdcentraler och forskningsinstitut.

Vibrosense Dynamics tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 93 MSEK, en omsättning på 2 MSEK och med ett resultat på -4 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Vibrosense Dynamics

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Vibrosense Dynamics (VSD B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Vibrosense Dynamics aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern VSD B. Aktien har ett P/E-tal på -24.7 och P/S-tal på 128.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Vibrosense Dynamics utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Vibrosense Dynamics Avanza – se aktiekurs idag

Se Vibrosense Dynamics senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Vibrosense Dynamics – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Vibrosense Dynamics.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Vibrosense Dynamics.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Vibrosense Dynamics

Vibrosense Dynamics

TickerVSD B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde93 MSEK
Omsättning2 MSEK
Vinst-4 MSEK
P/E-24.7
P/S128.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Vibrosense Dynamics

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Vibrosense Dynamics? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter