ViroGates (DK) (VIRO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

ViroGates (DK) aktie

VIRO  

Virogates är verksamma inom medicinteknik. Idag innehas affärsverksamhet inom utvecklingen av biomarkörer och diagnostiska instrument för sjukvården. Produkterna säljs under olika varumärken och används vid identifiering, analys och vidarebehandling av sjukdomar, främst hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och neurologiska sjukdomar. Bolaget etablerades 2001 och har sitt huvudkontor i Birkerød.

ViroGates (DK) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 525 MDKK, en omsättning på 3 MDKK och med ett resultat på -17 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien ViroGates (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper ViroGates (DK) (VIRO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

ViroGates (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern VIRO. Aktien har ett P/E-tal på -31.2 och P/S-tal på 75.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

ViroGates (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

ViroGates (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se ViroGates (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter ViroGates (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien ViroGates (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i ViroGates (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om ViroGates (DK)

ViroGates (DK)

TickerVIRO
ListaFirst North
LandDanmark
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde525 MDKK
Omsättning3 MDKK
Vinst-17 MDKK
P/E-31.2
P/S75.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien ViroGates (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om ViroGates (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter