Voss Veksel Landmandsbank (NO) (VVL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Voss Veksel Landmandsbank (NO) aktie

VVL  

Voss Veksel och Landsmandsbank bedriver bankverksamhet. Banken erbjuder finansiella tjänster inriktade mot försäkring, lån, sparande och pension. Olika tjänster inkluderar barn, hus- och intäktsförsäkring, bil- och bostadslån, samt traditionell kapitalförvaltning för mot aktie- och fondsparande. Tjänsterna erbjuds i stor lokal utsträckning, både till privatpersoner och bolag på den norska marknaden. Banken grundades 1899 och har sitt huvudkontor i Voss.

Voss Veksel Landmandsbank (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 329 MNOK, en omsättning på 101 MNOK och med ett resultat på 33 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Voss Veksel Landmandsbank (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Voss Veksel Landmandsbank (NO) (VVL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Voss Veksel Landmandsbank (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern VVL. Aktien har ett P/E-tal på 9.9 och P/S-tal på 3.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Voss Veksel Landmandsbank (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Voss Veksel Landmandsbank (NO) senaste utdelning är 10.3 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Voss Veksel Landmandsbank (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Voss Veksel Landmandsbank (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Voss Veksel Landmandsbank (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Voss Veksel Landmandsbank (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Voss Veksel Landmandsbank (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Voss Veksel Landmandsbank (NO)

Voss Veksel Landmandsbank (NO)

TickerVVL
ListaOB Match
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde329 MNOK
Omsättning101 MNOK
Vinst33 MNOK
P/E9.9
P/S3.6
Utdelning10.3 NOK
Direktavkastning6%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Voss Veksel Landmandsbank (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Voss Veksel Landmandsbank (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter