Lägesuppdatering angående Göteborg samt ytterligare kapitalbehov (komplettering)

Nyhet

Lägesuppdatering angående Göteborg samt ytterligare kapitalbehov (komplettering)

Lägesuppdatering angående Göteborg samt ytterligare kapitalbehov (komplettering)

Komplettering gällande att emission på förhand tecknad till ca 59% av ägare och teckningsåtagare. Som tidigare kommunicerats är Bodyflights vindtunnel vid Säve flygplats i Göteborg i drift sedan 27 april. Intresset från Göteborg med omnejd samt våra grannländer Norge och Danmark ser mycket bra ut. Även bokningsläget är klart tillfredställande.

Som tidigare kommunicerats blev av olika anledningar byggnationen försenad och vissa moment kvarstår att färdigställa. Detta sammantaget gör att bolaget står inför ytterligare kapitalbehov och styrelsen har därför beslutat att kalla till extra bolagsstämma den 11 juni för att besluta om företrädesemission om maximalt 7 873 583 kronor. Emissionen är på förhand tecknad till ca 59% av befintliga ägare och teckningsåtagare.  Inlägget Lägesuppdatering angående Göteborg samt ytterligare kapitalbehov (komplettering) dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Bodyflight

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Bodyflight

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev