Cline Scientific: Företrädesemissionen i Cline Scientific startar måndag den 11 maj

Nyhet

Cline Scientific: Företrädesemissionen i Cline Scientific startar måndag den 11 maj

Cline Scientific: Företrädesemissionen i Cline Scientific startar måndag den 11 maj

Måndag den 11 maj 2020 inleder Cline Scientific AB sin företrädesemission. Emissionen genomförs med företräde för befintliga aktieägare som för varje aktie erhåller en Uniträtt. Tre Uniträtter krävs för att teckna en Unit som består av en ny aktie och en teckningsoption. Teckningsoptionen som även den kommer att handlas på Spotlight Stock Market ger rätt att i mars 2021 teckna en ny aktie till reducerat pris.

Emissionen är även öppen för andra investerare att teckna sig i. Inlägget Cline Scientific: Företrädesemissionen i Cline Scientific startar måndag den 11 maj dök först upp på IPO.se..

Artikeln i sin helhet  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklarLäs hela artikeln

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Cline Scientific

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading och kryptovalutor

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Cline Scientific

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev