LIVE: Hör innovativa tech-bolag presentera digitalt idag kl. 09-15.00 på Naventus Technology Summit
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Nyheter Börskollen

LIVE: Hör innovativa tech-bolag presentera digitalt idag kl. 09-15.00 på Naventus Technology Summit

LIVE:

För dig som har ett intresse av investeringar inom tech-sektorn bör du skriva upp den 18 november 2021 i kalendern. Då går det digitala eventet Naventus Technology Summit 2021 av stapeln som arrangeras av Naventus Corporate Finance tillsammans med Setterwalls, Deloitte, FNCA, Nasdaq och Nordnet.

Eventet har fokus på bolag inom tekniksektorn och det är en bra möjlighet för alla som vill bekanta sig närmare med ett flertal intressanta bolag, få inblick i deras verksamhet, teknik och framtidsutsikter.


Vi går mot ett mer digitaliserat samhälle där tekniken snabbt utvecklas. Artificiell intelligens är inte längre något som bara återfinns i science fiction-filmer utan något som blir mer och mer standardiserat i våra liv. Självkörande bilar, rymdturism och robotar är några exempel på teknik som bara för några år sedan kändes avlägset, men som i realitet redan är på intågande i vårt samhälle. Tech är en stark sektor som är väldigt intressant ur flera aspekter, dels för att det finns enormt mycket innovationskraft i den här typen av bolag och dels för att det går att finna väldigt lukrativa investeringar.

Under eventet kommer du få veta mer om videoförbättringstekniker när Imint presenterar, du får lära dig mer om digitala ID lösningar under Freja eID’s presentation, Greater Than förklarar mer om potentialen med artificiell intelligens och du får ta del av möjligheterna med poängsystem när Awardit intar scenen. AAC Clyde Space kommer berätta mer om sin teknik som främst används i rymden, Flexion Mobile berättar mer om mobilspelsmarknaden och Netmore berättar mer om sitt arbete med 5G-nätet.

Detta och mycket mer när en mängd diversifierade bolag presenterar under eventet. Dessutom kommer det bli en aktuell och spännande paneldebatt – vilka är de hetaste trenderna och investeringscasen i sektorn?

Den 18 november är en dag där du har möjlighet att finna din nästa investering eller få större kännedom om bolag som du redan har investerat i. Missa inte detta! Programmet för dagen finner du nedan.

Läses av andra just nu

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt