Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Insplorion

Insplorion har siktet ställt på de växande vätgas- och batterimarknaderna

Miljöteknikbolaget Insplorion kan idag stoltsera med att man utvecklat världens snabbaste vätgassensor. Bolaget tar nu in dels 30 MSEK i en riktad emission, dels 30,3 MSEK i en helt garanterad företrädesmission.

Syftet är att ta en stark position på de kraftigt växande vätgas- och batterimarknaderna. Det accelererande bolaget tar samtidigt steget från Spotlight till Nasdaq First North.

Vi tar in pengarna för att få upp hastigheten och behålla det försprång vi har för att komma ut på marknaden.

Se hela intervjun nedan.

Företrädesemissionen

  • Teckningskurs: 20 SEK
  • Teckningsperiod: 1 – 15 december
  • Volym: 30,3 MSEK
Teckna aktier via Avanza Teckna aktier via Nordnet Läs mer på bolagets emissionssida
Naventus Corporate Finance är finansiell rådgivare i emissionen.

Prospektet har godkänts och registrerats av Finansinspektionen samt offentliggjorts på www.insplorion.com/emission. Finansinspektionens godkännande av Prospektet ska inte uppfattas som ett godkännande av de nya aktierna. Eventuellt investeringsbeslut bör, för att en investerare fullt ut ska förstå de potentiella riskerna och fördelarna som är förknippade med beslutet att delta i Erbjudandet, enbart fattas baserat på informationen i Prospektet. Investerare rekommenderas att läsa hela Prospektet.

Läses av andra just nu

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.