Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Lista:

Lista: Dagens insynsaffärer - Fidelity har minskat innehavet i Lundin Mining

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 30 juni finner vi bland annat "Fidelity har minskat innehavet i Lundin Mining" och "IPC:s operativa chef William Lundin köper aktier för 0,8 miljoner kronor".

Nedan finner du ett urval av de mest uppmärksammade av dagens insynsaffärer.

1. Fidelity har minskat innehavet i Lundin Mining

Kapitalförvaltaren Fidelity har minskat innehavet i gruvbolaget Lundin Mining till cirka 38 miljoner aktier, från 38,9 miljoner aktier. Innehavet motsvarar därefter cirka 4,9 procent av aktierna och rösterna i Lundin Mining. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

Hela nyheten om Lundin Mining kan du kan ta del av här.

2. IPC:s operativa chef William Lundin köper aktier för 0,8 miljoner kronor

William Lundin har den 28 juni köpt 10 000 aktier i oljebolaget IPC där han är operativ chef. Aktierna köptes till kursen 82,47 kronor per aktie. Köpesumman uppgår till 824 748 kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister. Familjen Lundin är..

Hela nyheten om International Petroleum kan du kan ta del av här.

3. The Capital Group flaggar ned i Viaplay Group

The Capital Group har sålt aktier i mediebolaget Viaplay Group och äger nu 4,6 procent av aktierna och 4,33 procent av rösterna. Det framgår av ett flaggningsmeddelande. Antalet aktier minskades från 4,18 miljoner till 3,63 miljoner stycken. Transaktionerna..

Hela nyheten om Viaplay kan du kan ta del av här.

4. Acconeer-chef köper aktier för 0,37 miljoner kronor

David Hagman Håkansson har idag den 30 juni köpt 15 878 aktier i radarsensorbolaget Acconeer där han är Head of Customer Support. Aktierna köptes till kursen 23,53 kronor per aktie. Köpesumman uppgår till 373 609 kronor. Det framgår av Finansinspektionens..

Hela nyheten om Acconeer kan du kan ta del av här.

5. Storägaren R-Venture fyller på med 450 000 aktier i 24Sevenoffice

Storägaren R-Venture har köpt ytterligare 450 000 aktier i affärssystembolaget 24Sevenoffice, enligt ett pressmeddelande.  Köpet gjordes till kursen 4,70 kronor per aktie och R-Venture förfogar nu över 40,2 miljoner aktier, motsvarande drygt 59 procent av..

Hela nyheten om 24SevenOffice kan du kan ta del av här.

Lista: Dagens rapporterade insynsaffärer

Nedan listar vi ett urval av dagens inrapporterade insynstransaktioner. På vår sida Insynskollen hämtar vi all rapporterad insynshandel direkt från insynsregistret hos Finansinspektionen. Här kan du enkelt och smidigt söka fram all insynshandel på bolag eller person.

AktieTypAnmälningsskyldigSumma
AcarixTeckningMikael Thorén910 735 SEK
Scandi StandardFörvärvGrupo Lusiaves SGPS SA595 578 SEK
Online Brands NordicTeckningMathias Hedström400 005 SEK
AcconeerFörvärvCarl David Håkan Håkansson Hagman373 609 SEK
Tobii DynavoxFörvärvNils Normell307 142 SEK
Tobii DynavoxFörvärvFredrik Gustaf Otto Ruben303 192 SEK
AcconeerFörvärvMagnus Gerward289 258 SEK
AcconeerFörvärvMats Ingvar Ärlelid113 791 SEK
Gaming CorpsFörvärvMats Lundin84 332 SEK
Arla PlastFörvärvUlf Hedlundh63 400 SEK
Arla PlastFörvärvUlf Hedlundh63 200 SEK
Guideline GeoFörvärvInvestment Aktiebolaget Chiffonjén37 410 SEK
PromimicFörvärvMagnus Larsson33 473 SEK
VeteranpoolenFörvärvAndreas Gindin29 954 SEK
PromimicFörvärvUlf Brogren26 290 SEK
XintelaFörvärvMaarten de Chateau12 292 SEK
Hoi PublishingFörvärvLars Joachim Rambe2 660 SEK
Hoi PublishingFörvärvLars Joachim Rambe2 173 SEK
Hoi PublishingFörvärvLars Joachim Rambe1 703 SEK
PolyplankFörvärvLEJ Fastigheter AB220 SEK

Ladda ner Börskollens smidiga app och få automatisk pushnotis vid nya insynsaffärer

2000+ betyg på App Store och Google Play
Alla nyheter samlade på ett ställe
Skapa bevakningar av aktier
Pushnotis när något händer
Helt kostnadsfri

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien 24SevenOffice

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.