Nyhet

24Sevenoffice

24Sevenoffice kallar till extra stämma den 23 mars för att godkänna förvärv

Aktieägarna i affärssystembolagets 24Sevenoffice kallas till extra bolagsstämma tisdagen den 23 mars i Stockholm.

Stämman föreslås godkänna de förvärv som aviserades den 29 januari, vilket är en närståendetransaktion som behöver godkännas av stämman.

Affären gäller 94,5 procent av 24Sevenoffice US och 51 procent av Masterplan samt samtliga europeiska IP-rättigheter för 24Sevenoffice-plattformen från R-Venture.

Affären betalas med 170 miljoner kronor kontant och 30 miljoner kronor i aktier i bolaget. Vidare har 24sevenoffice en option på att köpa resterande del av bolagen under en treårsperiod om vissa vinstmål uppnås.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om 24SevenOffice

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien 24SevenOffice

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt