Nyhet

Affärsvärlden

Affärsvärlden ger köpråd för Homemaid för den som tål aktier med dålig likviditet

Tjänstebolaget Homemaid har ökat förvärvstempot och breddat erbjudandet mot företagsstäd med högre marginaler. Bolaget är fortfarande oprövat som förvärvare men man betalar inte särskilt mycket för optionen att detta blir något bra. Det skriver Affärsvärlden i en analys på tisdagen.

Tidningen ser i sitt huvudscenario på ett par års sikt en potential på 41 procent i aktien och bedömer att aktiens värdering är attraktivt låg.

"I takt med att smittspridningen av covid-19 minskat har efterfrågan på löpande abonnemangsstäd ökat. Bolaget går därför ur kvartalet med tilltagande tillväxt vilket bådar gott inför fjärde kvartalet. För den som gillar småbolag och kan leva med riskerna att investera i aktier med dålig likviditet ser vi Homemaid som en köpvärd aktie", skriver Affärsvärlden i sin slutsats.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om HomeMaid

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien HomeMaid

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt