Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Amhult 2 är i slutfasen av Kvarter India, bra hotellbeläggning under hösten - månadsrapport

Fastighetsbolaget Amhult 2 uppger i senaste månadsrapporten att projektet Kvarter India är i slutfasen.

I uppgångarna pågår det städning, kompletteringar och åtgärdande av besiktningsanmärkningar. Uppgångarna D-F kommer att börja ta emot de första inflyttningarna med start 26 oktober.

Vidare jobbar Amhult intensivt med att färdigställa sista kvarvarande lokalen i kvarter Radarflyget 2, medan projekteringen av kvarter Spitfire har påbörjats under månaden.

”Detta arbete kommer att pågå fortlöpande under hösten och i slutet på januari kommer den tillfälliga parkering som vi har haft på markytan att stängas ner och vi räknar med att Veidekke AB fysiskt sätter spaden i marken i början på februari månad 2022”, skriver vd Maria Nord Loft.

Vad gäller snittbeläggningen i hotellet har siffran ökat under hösten. Snittbeläggningen har hittills i år varit på 70 procent, men för augusti och september steg den till 82 respektive 88 procent. Enligt Maria Nord Loft ser man ett mycket gott bokningsläge för sista kvartalet 2021.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Amhult 2

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Amhult 2

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt