Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Anoto säkerställer brygglån om 20 miljoner kronor för att möta kraftigt ökad efterfrågan

Teknikbolaget Anoto har säkerställt ett brygglån om 20 miljoner kronor från svenska investerare för att möta kraftigt ökad efterfrågan från kunder, enligt ett pressmeddelande.

Lånet ges utan säkerhet med en månatlig ränta om en procent plus en uppläggningsavgift om tre procent.

Lånet ska användas till finansiering av penntillverkning för att Anoto ska kunna möta den ökade kundefterfrågan på pennor med leverans under andra halvåret. I nuläget har Anoto sålt slut på sitt lager av pennor.

”Vi är mycket nöjda med att kunna säkerställa finansiering genom lån på marknadsmässiga villkor från professionella investerare i Sverige och därigenom undvika utspädning av aktieägarna vid denna tidpunkt. Finansieringen kommer att underlätta för Anoto att möta den ökade efterfrågan från kunder”, säger Perry Ha, vd för Anoto.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Anoto

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Anoto

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.