Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Atrium Ljungberg tecknar flertalet hyresavtal i Hagastaden

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har tecknat avtal med flera bolag som flyttar sina verksamheter till Hagastaden. Avtalen omfattar en total yta om cirka 2 500 kvadratmeter, enligt ett pressmeddelande.

Avtalen tecknas med Liber, Raptor Group, SDS Life Science samt SDS MedteQ.

Liber som utvecklar läromedel och material för kompetensutveckling flyttar i höst till kvarteret med den gamla Mineralvattenfabriken. Det nya kontoret omfattar dryga 1 000 kvadratmeter och kommer ligga i det så kallade glashuset.

Investmentbolaget Raptor flyttar in i kontor i ett gårdshus precis intill Mineralvettenfabriken omfattande cirka 750 kvadratmeter.

Efter sommaren flyttar SDS Life Science och SDS MedteQ in i det närliggande kvarteret Härden 14. Kontoren utgör cirka 700 kvadratmeter.

Sedan tidigare hyr även appbolaget Wolt lokaler och Kry har också öppnat en vårdcentral i Mineralvattenfabriken.

Fram till 2030 planeras Hagastaden växa med 50 000 arbetsplatser och 6 000 nya bostäder. Det planeras även ett parkprojekt som ska gå genom stadsdelen och knyta ihop Hagastaden med Hagaparken. Ett parkprojekt som ska bli Stockholms största.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Atrium Ljungberg

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Atrium Ljungberg

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt