Börsveckan ger köpråd för Randviken, Bergs Timber och Neles, teckna Söder Sportfiske, sälj Vimian
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan ger köpråd för Randviken, Bergs Timber och Neles, teckna Söder Sportfiske, sälj Vimian

Börsveckan

Börsveckan rekommenderar köp av Randviken Fastigheter, Bergs Timber och Neles samt teckna Söder Sportfiske i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Physitrack, H&M och Inditex samt rådet sälj Vimian.

Pandemin har stärkt en redan stark fisketrend bland allmänheten. Det gynnar snabbväxaren Söder Sportfiske, som ska noteras på First North. Börsveckan ger rådet att teckna aktien.

Den virtuella vårdgivaren Physitrack har gått starkt sedan noteringen. Nu är det upp till bevis och tidningen väljer att avvakta.

Okända Randviken erbjuder ett fastighetsbestånd som går att köpa till substansvärdet och med en spännande mjukvarulösning i Raybased som option lockar aktien. Börsveckan ger köpråd.

Veterinärbolaget Vimian har lovande utsikter. Värderingen är dock skyhög. Tidningen ser därför nedsidan i aktien och ger säljråd.

Träproduktsbolaget Bergs Timber har rusat i år drivet av stark efterfrågan. Höga investeringsutlägg avskräcker vid en första anblick, men värderingen tar å andra sidan redan hänsyn till detta. Börsveckan ser möjligheter till positiva överraskningar och ger köpråd.

Klädbolaget H&M:s försälning återhämtar sig nu från coronapandemin och lönsamheten skjuter i höjden. Värderingen tar dock redan höjd för detta och tidningen väljer att avvakta.

Finska industribolaget Neles ser ut att gå samman med landskollegan Valmet. En bra affär för aktieägarna, anser Börsveckan och ger köpråd.

Spanska H&M-konkurrenten Inditex går också stärkt ur krisen. Värderingen är dock hög och tidningen ger rådet avvakta även för Inditex.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Bergs Timber

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt