Brittiska spelkomissionen föreslår rad av nya åtgärder för att reglera slotspel på nätet

Nyhet

Brittiska spelkomissionen föreslår rad av nya åtgärder för att reglera slotspel på nätet

Den brittiska spelkommissionen har nu föreslagit en rad av nya åtgärder för att reglera användandet av slotspel på nätet, och vissa funktioner kommer nu att tas bort helt.

Bland förslagen förhindras alternativ med automatiska dragningar, slotspel med snurrhastigheter som är mindre än 2,5 sekunder, funktioner som drar upp speltempot eller som skänker illusionen av att spelaren kan kontrollera spelutfallet.

Förslagen inkluderar även ett permanent förbud för så kallade "reverse withdravals", en funktion som låter spelare spela med pengar de tidigare begärt uttag på, men även ljud och bild som ger intrycket av att man vunnit när vinsten är mindre eller lika med den vadslagna pengen.

Vidare föreslås operatörer vara tvungna att tydligt visa de totala förlusterna eller vinsterna, samt den spelade tiden under alla spelsessioner.

http://www.gamblingcommission.gov.uk/news-action-and-statistics/news/2021/Gambling-Commission-announces-package-of-changes-which-make-online-games-safer-by-design.aspx

https://igamingbusiness.com/gambling-commission-announces-new-online-slot-controls-including-autoplay-ban/

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda nyhetsuppslagen från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar.

Nyhets- och aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser – smidigt va?

Nyheter om Evolution Gaming

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza och Nordnet kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter!

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Evolution Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev