Nyhet

Corem kontrollerar 95,0 procent av aktierna i Klövern, förlänger accepttid i bud till 18 augusti

Fastighetsbolaget Corem kontrollerar aktier motsvarande 95,0 procent av kapitalet och 94,5 procent av rösterna i branschkollegan Klövern. Det framgår av ett pressmeddelande.

Corem lade den 29 mars ett offentligt uppköpserbjudande på samtliga aktier i Klövern. Corem meddelade den 15 juni att wrbjudandet förklarades ovillkorat samt att acceptperioden förlängdes. Den förlängda acceptperioden för erbjudandet löpte ut den 23 juni.

Corem förlänger acceptperioden för erbjudandet till den 18 augusti för att kvarvarande aktieägare ska ges möjlighet att acceptera erbjudandet. Corem avser att påkalla tvångsinlösen av resterande aktier i Klövern.

Vidare avser Corem begära att Klövern ansöker om att avnotering av bolagets aktier från Nasdaq Stockholm. Sista dag för handel i Klöverns aktier på Nasdaq Stockholm kommer offentliggöras av Klövern efter att det fastställts av Nasdaq Stockholm.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt