Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Curasight

Curasight redovisar som planerat ingen omsättning

Forskningsbolaget Curasight redovisar som planerat ingen omsättning och ett stabilt resultat under det första kvartalet.

Omsättningen uppgick till 0 miljoner danska kronor (0). Rörelseresultatet blev -0,9 miljoner danska kronor (-0,2). Resultatet före skatt var -1 miljoner danska kronor (-0,2). Resultatet efter skatt blev -0,8 miljoner danska kronor (-0,2).

"Curasight uppnådde viktiga milstolpar under första kvartalet genom att beviljas två patent, ett i USA och ett i Kanada. Resultat från en fas II-studie på prostatacancerpatienter som utfördes av forskare vid Rigshospitalet publicerades i marsnumret av Journal of Nuclear Medicine och valdes till den bästa artikeln för klinisk undersökning. Den framgångsrika publikationen i Journal of Nuclear Medicines of proof-of-concept för idén att använda uPAR-PET som ett icke-invasivt mått på cancers aggressivitet understryker kvaliteten och potentialen i vår teknik", skriver vd Ulrich Krasilnikoff i rapporten.

Curasight, MdkkQ1-2021Q1-2020
Nettoomsättning00
Rörelseresultat-0,9-0,2
Resultat före skatt-1-0,2
Nettoresultat-0,8-0,2


http://media.finwire.com/media/FWS005FE06-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Curasight

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Curasight

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt