Nyhet

December bjöd på tidig julklapp från Göteborgs Stad - Amhult 2 månadsrapport

Fastighetsbolaget Amhult 2 har släppt sin sista månadsrapport för 2021 där huvudtemat är den ”tidiga julklappen” från Göteborgs Stad om beviljat bygglov för norra huset, kvarter Hercules, i Amhult centrum, Torslanda.

Kvarteret är beläget i sydvästra hörnet av Amhult, etapp 2 och kommer att bestå av 39 lägenheter med en bruttoarea på 3 700 kvadratmeter i ett hus. Detta är bolagets tionde projekt i Amhult Centrum, etapp 2.

”Ganska så fantastiskt att tänka på är att vi startade med en markyta om 44 000 kvadratmeter och en detaljplan som vann laga kraft 2011 och idag har vi producerat tio kvarter på detta område”, säger vd Maria Nord Loft.

Vidare informerar bolaget om att Sockermaja har flyttat in som hyresgäst i kvarter Radarflyget 2 under december, samtidigt som den sista inflyttningen i A trapphuset i kvarter India blivit av.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Amhult 2

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Amhult 2

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt