Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

DonkeyFoto: Unsplash.com

Donkey Republic rapporterar intäkter på 12,5 miljoner danska kronor i första halvåret

Cykeltjänsten Donkey Republic rapporterar 12,5 miljoner danska kronor i totala intäkter för det första halvåret 2021. Det framgår av ett pressmeddelande.

De årligt återkommande intäkterna, ARR, översteg vid halvårsskiftet 6 miljoner danska kronor, vilket är mer än en fördubbling jämfört med motsvarande tidpunkt i fjol.

Donkey Republic förväntar sig för helåret 2021 att nå intäkter på mellan 30 till 33 miljoner danska kronor men en signifikant bättre operationell marginal jämfört med 2020. Rörelseresultatet förväntas dock vara på fjolårets nivå till följd av att organisationen växt.

Bolaget är på väg att nå sina uppsatta mål i affärsplanen för år 2024.

Donkey Republics aktie började handlas på First North i Köpenhamn den 25 maj.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om DonkeyRepublic

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien DonkeyRepublic

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.