Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Dynamic Code tar fram nytt DNA-fest för kost och träning - i samarbete med träningsprofil

Dynamic Code ska ta fram ett nytt DNA-test kopplat till kost och träning. Detta gör man i samband med ett nytt samarbete med träningsprofilen Sabina Dufberg, skriver bolaget på Pepins plattform.

Det nya DNA-testet ska ge en ökad förståelse för kroppens unika förutsättningar när det kommer till bland annat kostintag och metabolism, muskeltyp, uthållighet, behov av återhämtning och stresspåverkan. Sabina är med under utvecklingen för att se till att testsvaren berikas med motiverande rekommendationer som också är tillförlitliga i praktiken.

Dufberg har bland annat medverkat som coach och tränare i TV-programmet Biggest Loser, byggt upp och drivit hälso- och fitnessanläggningar och skrivit ett flertal böcker. Idag är hon föreläsare och driver sitt eget koncept för träningsresor utomlands och anordnar event och föreläsningar runt om i hela Sverige.

– Målet med samarbetet är att kombinera den senaste forskningen om genetiska förutsättningar med den praktiska erfarenhet som Sabina besitter. Vi kommer kunna ge kunden verktyg för att motiveras till ett hälsosammare liv, säger Anne Kihlgren, grundare av Dynamic Code.

Love Josefsson
love@finwire.se, 0708-97 44 06
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Dynamic Code

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Dynamic Code

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt