Nyhet

Hubso

Hubso ökar omsättningen under tredje kvartalet

E-handelsbolaget Hubso redovisar ökande omsättning under tredje kvartalet jämfört med samma period året innan. Rörelseförlusten minskade.

Omsättningen steg 11,6 procent till 7,7 miljoner kronor (6,9).

Rörelseresultatet blev -4,5 miljoner kronor (-5,2).

Resultatet före och efter skatt var -4,5 miljoner kronor (-5,5).

Resultat per aktie hamnade på -0,04 kronor (-0,06).

Likvida medel uppgick till 8,4 miljoner kronor (8,3). Under perioden stärktes kassan med 7,8 miljoner kronor genom teckningsoptioner.

"Tillväxten under Q3 var särskilt glädjande, då vi har befunnit oss i en tid med vissa leverans- och logistikutmaningar till följd av pandemin. Detta har drabbat hela branschen och med det flera av våra branschkollegor", kommenterar vd Josefine Abrahamsson.

Hubsochefen kommenterar även Europaexpansionen.

"Vi har stärkt vår närvaro i Europa där försäljningen av Le Capsole primärt skett i Spanien, Tyskland, Storbritannien och USA. Det är därför vi med tillförsikt ser hur vi kommer att kunna växa vår affär i Europa med en mycket större potentiell kundbas än i Norden. Etableringen av lager- och logistiklösning för den Europeiska marknaden har på ett mycket bra sätt matchat den kundupplevelse som vi strävar efter i samtliga av våra varumärken."

Hubso, MkrQ3-2021Q3-2020Förändring
Nettoomsättning7,76,911,6%
Rörelseresultat-4,5-5,2
Resultat före skatt-4,5-5,5
Nettoresultat-4,5-5,5
Resultat per aktie, kronor-0,04-0,06
Likvida medel8,48,31,2%


http://media.finwire.com/media/FWS00698DB-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Hubso Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Hubso Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt