Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Jojkas omsättning i augusti ökade 12 procent till cirka 1,7 miljoner kronor

Kommunikationsbolaget Jojkas omsättning för augusti uppgick till cirka 1,7 miljoner kronor vilket kan jämföras med 1,5 miljoner samma månad 2020. Ökningen är 12 procent i årstakt.

"Augusti var försäljningsmässigt en bättre månad än förväntat. Normalt sett brukar försäljningen komma igång på allvar i början av september. I år kunde vi redan i augusti stänga flera viktiga affärer med företag som vi börjat bearbeta innan sommaren. Avtalen som tecknats visar tydligt på att vår plattform numera har en viktig funktion i kundens infrastruktur", skriver Jojka i ett pressmeddelande.

Jojka har även slutfört viktigt utvecklingsarbete vilket ger goda möjligheter att stänga nya affärer i närtid.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Jojka

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Jojka

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt