Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvartalet: Specialavsnitt: VD-panel från Kapitalmarknadsdagarna i Båstad 2022

För andra året i rad är Kvartalet på plats i Båstad och Kapitalmarknadsdagarna där vi spelar in ett rundabordssamtal med den så kallade Paulsson-sfårens samtliga VD:ar. Det är en hyperintressant ekonomisk tid som vi befinner oss i, något av ett paradigmskifte, när inflationen återvänder med stigande räntekostnader och en ny ekonomisk verklighet som följd. Hur resonerar de rutinerade VD:arna kring den nya miljön de verkar i och hur kommer branschen att klara den?

Samtalet leds av Sverrir Thór (Fråga Lou) och medverkande är: Ulrika Hallengren (Wihlborgs), P-G Persson (Platzer), Jörgen Eriksson (Catena), Per Johansson (Brinova), Knut Rost (Diös) och Stefan Dahlbo (Fabege).

https://open.spotify.com/episode/3gHVZbbrxpLewp0z7BI7GI?si=308753df86a040ca

https://podcasts.apple.com/se/podcast/id1573268983?i=1000571427866

https://www.buzzsprout.com/1805949/11041369

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt