Loudspring ska kalla till extra bolagsstämma för ett nytt optionserbjudande

Nyhet

Loudspring ska kalla till extra bolagsstämma för ett nytt optionserbjudande

Investmentbolaget Loudspring ska senast i februari nästa år sammankalla en extra bolagsstämma för ett nytt optionserbjudande. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det handlar om att bolaget i enlighet med vad som beslutats på bolagsstämman i augusti vill erbjuda innehavare av teckningsoptioner från 2013 möjlighet att växla in dessa till nya teckningsoptioner.

Optionerna från 2013 möjliggör teckning av nya K-aktier medan de nya optionerna berättigar till A-aktier. Teckningskursen är i linje med den för optionerna från 2013, det vill säga 0,0001 euro per aktie eller ett högre teckningspris på beslut av styrelsen.

Om den extra bolagsstämman godkänner beslutet kommer innehavare av optioner från 2013 att byta in till de nya optionerna under 2021. En inväxlad option från 2013 ger rätt till en ny option från 2021 med alltså nya möjligheten att denna gång teckna A-aktier istället för tidigare K-aktier.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev