Nyhet

Mag

Mag Interactive lanserar livesänd frågesport i Tyskland - har utformats med Primetime

Mobilspelsutvecklaren Mag Interactive lanserar nu en livesänd frågesport i Tyskland via ett nytt spelläge i 'Nya Quizkampen'. Det sänds direkt flera dagar i veckan och har utformats tillsammans med Primetime, framgår det av ett pressmeddelande.

I spelet tävlar deltagare i att svara rätt på upp till 12 frågor varpå man kan vinna varierande priser. Det ska monetariseras via sponsorkampanjer.

Quizduel Live, som läget heter, ska inom en snar framtid även lanseras i Schweiz samt Österrike.

"Genom åren har den tyska versionen av Quizkampen laddats ner av mer än 40 miljoner spelare och integrationen av livesändingar i Nya Quizkampen var därför en av de starkaste potentiella synergier vi såg med förvärvet av Primetime. I rekordfart har vi nu lyckats bygga in Primetimes användarupplevelse på ett naturligt sätt in i kärnan av ett av Tysklands största mobilspel med miljontals aktiva spelare", skriver vd:n Daniel Hasselberg.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om MAG Interactive

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien MAG Interactive

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt