Nyhet

Mag Interactives Nya Quizkampen får många negativa recensioner efter förändringar

Mag Interactives Nya Quizkampen får många negativa recensioner efter förändringar som implementerades i början av november, enligt appbutikerna iOS och Google Play.

Det rör sig om en ny större uppdatering av spelet som släpptes i början av månaden. I recensionshistoriken framgår det att många användare av appen anmärker på monitiseringsförändringar. Om man inte betalar för spelet så förekommer annonser, vilket en del spelare vänder sig emot.

Mag Interactive har tidigare aviserat att man tänker implementera vissa förändringar, däribland flytta över Quizkampenspelare till Nya Quizkampen.

I skrivande stund har appen hela 32 891 enstjärniga användarrecensioner av fem möjliga på Google Play, vilket har sänkt snittbetyget till klart under två stjärnor. Det kan jämföras med 2 271 stycken femstjärniga användarrecensioner på samma plattform. På App Store har många nya negativa recensioner sänkt appens snittbetyg till under tre stjärnor.

I samband med lanseringen av den nya versionen blev spelet topprankat sett till nedladdningar i många länder, oaktat appkategorier. Därefter trendade spelet nedåt under månaden.

Spelet är dock fortsatt populärt, trots förändringarna.

I dagsläget är spelet rankat på första plats inom segmentet Games/Trivia i fyra länder. Det rör sig om Tyskland, Österrike, Sverige och Schweiz. Faktum är att i Tyskland med en befolkningsmängd på över 80 miljoner är spelet nu på plats 5 inom appkategorin Games.

Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om MAG Interactive

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien MAG Interactive

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt