Nent Group tecknar femårigt avtal att sända NHL-matcher i Polen

Nyhet

{newsItem.title}

Nent Group tecknar femårigt avtal att sända NHL-matcher i Polen

Mediebolaget Nent Group tecknar ett femårigt exklusivt avtal med NHL att sända NHL-matcher i Polen via sin streamingtjänst Viaplay. Det framgår av ett pressmeddelande.

Med detta utökar Nent och NHL sitt samarbete till nio europeiska länder.

“Vårt 18-åriga samarbete med NHL är ett av våra längsta och viktigaste. Det visar Nent Groups förmåga att leverera sport i världsklass till nya och etablerade fans, både i våra nordiska och internationella marknader. NHL:s kvalitet och dramatik, tillsammans med Mariusz Czerkawskis och Stanley Cup-vinnaren Krzysztof Oliwas framgångsrika karriärer, har byggt en lojal polsk följarbas. Viaplays tittare kan nu se varje NHL-match som en del av Polens bästa sporterbjudande inom streaming", kommenterar Nents sportschef Peter Nørrelund.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Nordic Entertainment B

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos båda för att nyttja fördelarna och de låga avgifterna hos respektive aktör.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Nordic Entertainment B

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev